13 Mayıs 2016 Cuma

Online Randevu Rehberi

Online Randevu mu?

Evde yatağınızdan, iş yerinizde masa başından ya da yolda yürürken bile kolaylıkla birileriyle tanışmamızı sağlayan binlerce aplikasyon yapılmaya başlandı son zamanlarda. Yazılımcılar kadar bizi baş göz etmeyi düşünen arkadaş çevremiz olmadığını için üzülmeliyiz bence. İnsanlar kendimize doğru eşi bulalım diye gecelerini gündüzlerine katarak çalışıyorlar.




İşin şakasını bir kenara bırakalım son zamanlar da asosyallik bu kadar artmış, insanlar içlerine daha çok kapanmaya başlamış, teknoloji de bu kadar çok kolaylığı ayağımıza kadar getirmişken bu tarz aplikasyonların bu kadar çok popüler olması doğal. 
Aplikasyonlar ve online randevu siteleri sokağa çıkmadan, fazla çaba sarf etmeden sadece yazışarak oturduğumuz yerden ruh eşimizi bulabileceğimizi iddia ediyorlar. Bunun için de sadece sizden sitelerine üye olmanızı yada uygulamayı edinip kendinize profil oluşturmanızı istiyorlar.
Şimdi gelelim en çok kullanılan veya popüler olan online randevu uygulamalarına;



1. Tinder

Belli bir kilometre ayarından sonra etrafınızdaki insanlarla tanışmanızı sağlayan bir uygulama. Kötü mü iyimi bilemem ama ilginç bir tarafı ise tanışmak istediğiniz biri ile konuşa bilmeniz için beğendiğiniz kişinin de sizi beğenmesi lazım ki konuşa bilme imkanınız oluşsun. Ülkemiz de en çok  kullanılan tanışma uygulamalarından biri.


Her ne kadar kendilerinden emin olarak konuşsalar da bu tarz uygulamaları kullanırken dikkat etmemiz gerektiğini unutmamız gerektiğini bilelim kimin nereden karşımıza çıkacağını bilemeyiz. Bu eski bir sevgili, sokağınızdaki bakkal veya iş yerinizden bir arkadaş gibi.

2. Badoo 

Bu uygulama ise civardaki uygulamayı kullanan kişiler ile iletişime geçip sohbet etmenizi sağlamakta. Tesadüfen karşılaştığınız insanları size gösteren bir uygulamadır.


3. Happn

Bu uygulama ise oldukça eğlenceli, yolda yürürken yanınızdan geçen kişileri teker teker ekranınıza düşürüyor. Tek gereken ise yanınızdan geçip giden ve o kısacık anda etkilendiğiniz kişinin de Happn kullanması.

4. Okcupid Dating

100' e yakın soruyu cevaplayarak üyeliğine başladığımız bu uygulama ile ne kadar çok soruyu cevaplarsanız o kadar iyi. Çünkü eşleşmeler bu sorulara göre oluşturulmakta. Eşleşmek için karşılıklı beğeni atmaya gerek duyulmadığı için daha çok kişi ile iletişime geçmeye çalışabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder