29 Haziran 2016 Çarşamba

2016 Double Denim Modası

2013 yılında alevlenen ve son zamanlar da küllerinden yeniden doğmaya başlayan Double Denim tarzı hem kadınlarda hem erkeklerde yeniden trend olacağa benziyor. 90' lar esintisini üzerinde yoğun olarak taşıyan bu tarz kullanılması oldukça fazla dikkat gerektiren bir uygulama. Siz çok şık olduğunuzu düşünseniz de farkında olmadan rüküşlük tacını takmış olabilirsiniz.


Önceleri fazla dikkat gerektirmeden her türlü jean' in birleşiminden oluşturulan bu tarz şimdileri daha dikkatli kombinler ile hayat buluyor.

Bu tarz bir görünüm için dikkat etmeniz gereken hususlar ise şöyle;



Double Denim tarzını yakalamak için ya birbirinin aynı renk parçaları birleştirmeniz yada birbirinden çokça fazla alakasız olmayan ama renk olarak zıtlığı bulunan parçaları birleştirmeniz kombin yaratmanız da yardımcı olur.


Yırtık bir kot üzerine Double Denim bir görünüm yaratmak istiyorsanız ise üst parçanızı daha sade seçmeniz kombininizi daha doğru hale getirecektir.



Bu sezonun trend parçaları olan Jean Ceketler ve Jean Crop Topları vintage veya retro görünümle kombinler ile kullanmanız doğru bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır.


Kombinleriniz de muhakkak dengeleyici unsurlar kullanın. Örneğin jean pantolon ve jean gömlek kombinleriniz de içinize renkli tshirtler giyerek dengeleme işlemeni yapabilirsiniz.



Klasik görünümlerden kaçının. Farklı olmak her zaman iyidir. Double Denim tarzı denildiğinde akla direk jean pantolon ve jean gömlek gelebilir. Ancak siz diğerlerinden bir adım önde ve farklı olmak istiyorsanız kombininizi jean etekle yapmayı deneyin.


Son Zamanlarda Double Denim Tarzını Kullanan Ünlü İsimler 

1. Zendaya 


2. Miranda Kerr


3. Olivia Palermo


4. Gigi Hadid



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder