17 Haziran 2016 Cuma

2016 İlkbahar/Yaz Desen Modası



 Bu yıl koleksiyonlar oldukça hareketli ve birbirinden değişik trend bir arada önümüze sunulmuş şekilde. Koleksiyonların çoğun da cesur renkler ve desenler kullanılmış. Yaz aylarının hızına uygun tarz ve stil de hazırlanmış koleksiyonlar moda dünyasına da bu yönde etkilemekte.

Bu nedenle biz de sizler için 2016 İlkbahar/Yaz sezonunun popüler desenlerini bir yazı haline getirdik. İşte 2016 yılının trend desenleri.

1.Çiçek Desenleri

Bu yılın en favori desenleri arasında olan çiçekli desenleri hemen hemen her yerde görmeniz mümkün. Ayakkabıdan tutunda çantalara kadar bir çok ürüne uygulaması bulunmakta. Hatta üç boyutlu çiçek uygulamaları bile çokça kullanılan aksesuarlar arasında.



2. Geometrik Desenler

Bu yıl geometrik desenler ile modernlik algısı bir arada kullanıldı çoğunlukla. Bir çok geometrik şeklin iç içe olduğu elbiseler, ceketler ve kıyafetler üretildi. Ayrıca Geometrik şekilli çantalarda sezonun trend parçaları arasında. 

3. Tie-Dye

Özellikle günlük yaşantı içerisinde kullanılan parçalara uygulanan bu desen türü de oldukça popüler desen arasında. Sokak stillerinde ve günlük şıklık tarzlarında çokça kullanılmakta. Bir çok ünlü markanın koleksiyonunda yer almasına rağmen evde kendi imkanlarınız ile de bu desen türünü kendi kıyafetlerinize uygulaya bilirsiniz.


4. Hayvan Desenleri

En çok kullanılan desen türlerinden biri olan hayvansal desenler her yıl olduğu gibi bu sene de yine gözde desen türleri arasında. Ama birazcık değiştirilerek. Bu yıl hayvansal desenler hayvansal şekillerle bir arada kullanılmakta. Örneğin leopar deseni ile kedi şekillerinin bir arada kullanılması gibi. Ya da leopar deseni yerine direk leopar resimlerinin kullanılması gibi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder