21 Haziran 2016 Salı

Erkekler İçin Çorap Modası

Rengarenk


Değişen moda algısıyla birlikte erkekler için de hem stil anlayışı hem moda anlayışında değişmeler oldu. Artık bir çok akım erkeklere de uygulanıyor aynı zaman da bununla da birlikte rağbet görmesi de yeni akımları beraberinde getiriyor.

Erkekler için basma kalıp stil anlayışı çoktan yıkıldı. Birçok stil de giyinen modaya ayak uyduran hatta 'alışveriş yapmayı sevmiyorum' da deseler indirim günlerini takip eden birçok erkek türedi. Artık bir çok erkek kız arkadaşlarının elinden tutup alışverişe sürüklemeye başladı.

Erkek stili üzerinde değişin bir basmakalıp örneği ise çoraplar. Ne alaka demeyin bence kadınlar için çorap rengi filan nasıl önemliyse erkekler için de artık bir o kadar önemli. Genellikle düz renkler tercih eden veya en değişik olarak baklava desenli çorap giyinen erkekler artık eskide kaldı.




Ne zaman ki erkek kıyafetleri için pembeler, morlar, vişne çürükleri  vb. renkler kullanılmaya başlandı ve mahallenin en bıçkın delikanlıları köşe başlarında otururken pembe renk tshirt ile borda pantolon giyinmeye başladı işte o zaman anladım ki yakında çok değişik şeyler olacak. Hatta babamın ilk başlarda pembe tshirt giyinmeme kızarken sonraları benim pembe tshirtlerim ile kahveye gitmeye başlaması tamam işte algı operasyonu tamamdır dediğim zamanlardı.


Renkli tshirtlerden sonra renkli pantolonlar, sonrasında ise renkli ceketler gelmişti. Artık sıra çoraplarda. Bunların hepsini bir uyum içerisinde kombinleye bilmekte. Hepimizin o renksiz veya baklava desenli çorapları çöp kutularına atma vakti geldi.

Devir değişti çünkü her şey gibi artık çoraplarda renklendi hatta çoraplara espiri anlayışı bile katıldı. 
İşte örnekleri;
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder