23 Temmuz 2016 Cumartesi

Instagram ve Her Şey

Oldukça popüler olan bir sosyal medya aracı olan Instagram son yıllarda oldukça faydalı işlere konu olmaya başladı. Bu popülerlik 2012 yılında Facebook tarafından Instagramın satın alınmasıyla başladı ve bir çığ gibi büyümeye de devam etti.


İlk önceleri hepimiz birçok şey için Facebook kullanıyorken şu sıralar ne yediğimizi, ne içtiğimizi ve nerede olduğumuzu Instagram üzerinden resimler ve videolar ile belirtiyoruz. Hayatımızın en derininde kendine ait has bir yer edinen sosyal medya aracı olan Instagram böylece bizim bir uzvumuz haline geldi.




Örneğin çoğu ünlü isim artık magazin basını üzerinden değil Instagram sayfaları üzerinden birbirleriyle atışmaya başladı. Son zamanlarda Hande Yener ve Demet Akalın kavgaları Instagram üzerinden sürmekte.




E-ticaret üzerine de devrim niteliğinde ataklar yaşatan Instagram birçok ürünün satıldığı bir platform haline dönüştü.





Ya da rekor beğeni alan resimler gibi birçok rekor olsun birçok ilk Instagram üzerinden yaşanmakta. 



Dünyaca ünlü birçok yıldız da ülkemizde açılan fan page Instagram sayfalarını takip etmekte ve sürekli iletişim halinde olmakta. Örnek vermek gerekirse kuruculuğunu Bedirhan Taşcı' nın yaptığı Rihsney isimli Rihanna' nın güncel fotoğraflarının paylaşıldığı bir fan sayfasını Rihanna bizzat takip etmekte.





Benim ise en çok sevdiğim sayfalar paylaşımları sanat üzerine, moda üzerine ya da life style tarzında paylaşımlar yapan Instagram sayfaları.  

Bunlar arasında favorilerim;

Kurucusu Uğur Can Kayan' nın olduğu sanatsal paylaşımlar yapan White Magazin sayfası yani @wmagazine sayfası. 




Ayrıca değişik bir konsepte sahip olan @duranayaklar sayfası da ilgimi çeken sayfalar arasında. 



Diğer severek takip ettiğim ve başarılı bulduğum Instagram sayfaları ise şöyle;















Bu arada benim Instagram sayfam içinde;









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder