6 Ekim 2016 Perşembe

Yeezy 2017 İlkbahar/Yaz


Kardashian ailesinin çıkartmasıyla gerçekleşen koleksiyonun tanıtımı, Roosevelt Island' da gerçekleşti. Şehir merkezinden uzakta gerçekleşen defile, izleyicilerin otobüsler ile taşınması gibi garipliklerle başladı. Bu da yetmedi sıcak havada saatlerce bekleyen mankenlerin, bazılarının aşırı sıcağa dayanamayıp olduğu yere çökmesi gibi moda dünyasında görülmemiş olaylar yaşandı.


Nude tonların, kamuflaj renklerinin, kürklerin, mini elbiselerin, oversize montların ve çok konuşulacak olan şeffaf  bot çeşitlerine sahip olan koleksiyon kimilerine göre başlangıç için iyi, kimilerine göre ise sadece Kanye için iyi bir gelir kapısı. 

Kanye West benim takip ettiğim ve gözlemlediğim kadarıyla sürekli değişik yeniliklerin peşinde olan birisi. Son dönemlerde her ne kadar adı bazı sansasyonel olaylarla anılsa ve Kim Kardashian yüzünden biraz geri plana itilmiş olsa da iyi işler çıkartabiliyor. Birçok kişi moda dünyasından elini ayağını çekip sadece müzik dünyası ile ilgilenmesi gerektiğini söyleye dursun bence moda dünyasında şimdiden bazı şeylerin değişmesine neden oluyor gibi.

İşte koleksiyondaki bazı parçalar.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder