28 Kasım 2016 Pazartesi

Holografik Kumaşların Popülerliği

'Holografik kumaşta nedir?' dediğinizi duyar gibiyim. Bu kumaş türünü bu yıl içerisinde herhangi bir mağaza içerisinde veya sokakta muhakkak görmüşsünüzdür ama adının bu olduğunu bilmiyorsunuzdur. Korkmayın!

Birçok rengi içerisinde taşıyan bu kumaş türü renkli haliyle olduğu gibi sadece metalik hali ve altın sarısı hali ile de kullanılıyor. Benim favorim ise metalik renkli olanları. Zaten buraya kadar okuduysanız okurken hemen gözünüzde canlanmıştır neyden bahsettiğim.

Milenyum döneminin kumaş türü olan holografik kumaş türü, özellikle 2000' li yılların başlarında  uzay çağı diye adlandırılan dönemin içerisine girmemizle birlikte oldukça popüler olarak kullanılmaktaydı. O dönemlerde genellikle elbiseler üzerinde kullanılan bu kumaş türü günümüzde ise çoğunlukla yağmurluk, çanta ve ayakkabı gibi ürünlerde de birçok renkli hali ile kullanılmakta. 

Benim en sevdiğim kullanım şekli yağmurluklu olanlar. Yağmurluklu olanların her bir rengi ayrı bir güzel ve kullanılabilir şekilde. Eğer farklılık yaratmak istiyorsanız bu kış kesinlikle bir tane edinmelisiniz diyorum.



Çantalarda kullanım şeklini bu sezon muhakkak sokaklarda görmüşsünüzdür. Aksesuar olarak kullanım şekli daha bir kolay kullanım sağlıyor gibi. 


Biz gelelim kıyafetlerde nasıl kullanıldığına. Kıyafetlerde genellikle metalik olarak ya da altın sarısı tonlarında kullanıldığı görüyoruz. Günlük yaşam içerisinde çok iddialı duracak gibi olsalar da özellikle gece hayatını sevenler bu kumaş türünü muhakkak çok sevecektir. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder