27 Ocak 2017 Cuma

File Çorap Çılgınlığı

Frapan bir görünüm sağlayan file çoraplar, yeni trendler ile sokak modasına ayak uydurmaya başladı. Hem çorap olarak hem de bazı şeylerin üzerinde oldukça kullanılmaya başlanılan file çorap son zamanların en trend ürünlerinden. Yazın başlayan bu trend, kış aylarında daha çok kullanılmaya başlandı.

File çoraplar filelerinin büyüklüklerine göre de çeşitlilikler gösterir. Büyük delikli file çoraplar daha trend olanları diyebiliriz. Uzun bacak boyuna sahip bayanlar her iki türünü de kullanabilirken, kısa bacak boyuna sahip bayanlar daha ufak delikli file çorapları tercih etmesi daha doğru olur.


Genel kullanım şekli etekler ve elbiseler ile olurken, yırtık pantolonların trend olmasıyla file çoraplar yırtık pantolonlar ile kullanılmaya başlanılarak değişik bir boyuta geçiş yaptı. Böylelikle son zamanların trend moda akımlarından sokak modasının vazgeçilmez parçalarından biri haline geldi.



Bir değişik kullanılış biçimi ise soket çorap tarzında olan file çorabın, makosen ayakkabılar, spor ayakkabılar, topuklu ayakkabılar ve babet tarzı ayakkabılar ile kullanılan tarzı da son zamanların trend bir kullanılış biçimi.



Crop top üstlerin popüler olamasıyla yeni bir kullanılış biçimi kazanan file çoraplar, pantolon veya etek bellerinden çıkartılıp kullanılması, yani pantolon ve etek belinden daha yukarıda kullanılması yaz aylarından beri popüler bir şekilde kullanılış biçimi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder