9 Haziran 2016 Perşembe

2016 İlkbahar/Yaz Şort Modası

Şort Zamanı

Şuan için henüz görmekten bıkmadığımız ama sıcaklıkların artması ile yakında gözlerimizi kanatacak bir parça var ki oda minicik kısacık şortlar. Bu durumdan daha da ciddi bir olay var ki ülkemizde şort giymesi gerekenlerden daha çok şort giymemesi gereken kişilerin bu tarz şortları daha hevesli olarak kullanması. Hadi o konuyu da geçelim herkes tabi ki istediğini giymekte özgür ama kendine uygun olanı tercih etmek bunu konuda önemli bir kıstas.

Bu sezon bir çok değişik tarz da şort trend olarak karşımıza çıkacak. Bunların arasında kot şortlar ile yüksek bel dökümlü şortlar ön plana çıkmakta.

Yaz aylarının en büyük kurtarıcılarından biridir şortlar. Hem erkekler için olsun hem kadınlar için sıcak havalarda uzun jeanlerden kurtulmamıza yardımcı olurlar. Tabi bu durum kadınlar için daha da geçerlidir. Onlar şort olayını klasik tarza da uygulayıp hem iş yerinden hemde gece şıklığında kullanabilirler.

Günlük hayat da basic tshirtler ile iş yerinizde uzun blazer ceketlerle rahatlıkla kombin yapabilirsiniz. Desenli, düz renkli, pileli, dantel detaylı ve çeşitli alternatif modeller ile her zevke ve tarza uygun şortları konbinleyip kullanabilirsiniz. İşte örnekler...






1. Kot Şortlar

Hem yazlık mekanlar da hem de şehir hayatında basic tshirtler ile yada değişik crop toplar ile kendi tarzınıza uygun stiller yarata bilirsiniz.





2. Desenli Şortlar

Bu tarz şortları daha sade üstler ile birleştirip kullanırsanız dikkati şortunuzu vurgulayabilirsiniz. Ya da yine sade bir üst ve büyük aksesuarla ile kombinler yapabilirsiniz.



3.Yüksek Bel Şortlar

Bu tarz şortlar herkesin kullanabileceği tarzda şortlar değil. Yanlış kullanımda bacak boyunuzu kese bilir ve sizi olduğunuzdan daha da kısa gösterebilir. Kullanırken dikkat etmekte fayda var.


4. Dantelli Şortlar

Bu tarz şortları daha çok yazlık mekanlara daha uygun olanlardır. Tabi ki isteğe ve yerine göre şehir hayatı içerinde de kombinlenerek kullanılabilir.


5. Kısa Deri Şortlar

Gece şıklığı için oldukça uygun olan bu tarz şortları renkli seçenekleri ile tarzınıza uygun şekilde kullanabilirsiniz.


6. Kumaş Şortlar

Bu tarz şortları iş hayatında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uygun stilettolar ve uzun ceketler veya uygun bluzlar ile trend bir görünüm kazanabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder