11 Haziran 2016 Cumartesi

Rihanna Durmak Bilmiyor

Rihanna Durmak Bilmiyor

Şüphesiz yaptığı işler ile müzik piyasasında kendine has bir konum elde eden Rihanna sürekli bizleri şaşırtmayı başarabilen nadir şarkıcılardan. Puma için hazırladığı Fenty koleksiyonun New York moda haftasındaki tanıtımlarından sonra Anti albümü ve Anti World Tour için Samsung ile imzaladığı anlaşmaların etkisi daha geçmeden bu sefer de ünlü ayakkabı tasarımcısı Manolo Blahnik ile ortak bir çalışmaya imza attılar.



Manolo Blahnik ile hazırladığı özel tasarım ayakkabıların ilk tanıtımını Nisan ayı Vogue dergisi kapağından yaptılar. Manolo Blahnik CEO' su bu birlikteliğin her iki taraf için çok heyecan verici olduğunu dile getirdi.




Koleksiyonda altı parçadan oluşmakta ve sadece sınırlı sayıda üretilmekte. Durum bu haldeyken koleksiyonun satışa sunulacağı ülkelerde sınırlandırıldı. Koleksiyon Londra, New York ve Hong Kong şehirlerinde 5 Mayıs tarihinde 650 Euro ve 2,950 Euro fiyat aralığında satışa sunuldu.







Ayrıca rihanna gerçekten modayla ilgilenmeyi çok seviyor ve aldığı stil ikonu ödüllerinin de hakkını sonuna kadar vermeye devam ediyor. Dior da Rihanna ile işbirliği yapan büyük moda evlerinden biri. Mayıs ayında Rihanna' nın Dior için hazırladığı güneş gözlüğü koleksiyonlarınında tanıtımları yapılmaya başlandı. Rihanna Dior da bir gün geçirerek koca bir koleksiyon hazırladığını hatta ilham kaynağının da Star Trek filminin olduğunu açıkladı.


Bakalım Rihanna bu yıl içerisinde başka hangi işbirliklerine imza atacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder