2 Haziran 2016 Perşembe

Trend Saç Modelleri

Her Yerde Saç Var! 




(Bu yazıyı bir çoğunuzun bildiğini umduğum Kalbe' nin Saçlar şarkısı ile okumanızı ısrarla tavsiye ediyorum.)


Bir kadının saçları onun için her şeyi ifade eder. Bu nedenledir ki 2016 yılının trend olmuş saç modellerini sizler için hazırladık. Hadi buyurun...



Akmış Renkli Saçlar


Son bir kaç yıldır kadınlar için renkli saçlar oldukça trend bir hareket. Yurt dışında erkeklerde de trend olan bu durum bizim ülkemizde erkekler için popüler bir durum haline gelemedi. Tabi ki kendine yakıştıran var yakıştıramayan var aynı zaman da bu tarz şeylerden sıkılan hatta göremeye tahammül edemeyen kişiler bile var.

Bu trend bu yıl da devamlılığını sürdürecek hareketlerden biri ama
 ilk zamanlar ki kadar popüler olur mu bilmiyorum. Size tavsiyem saçlarınız için mavi, mor veya pembe gibi renkleri tercih ettiğinizde bu renkleri canlı tutmaya çalışmayın. Bu yıl akmış durumdaki renkli saçlar daha trend olacağa benziyor.








Ultra Volumlü Saçlar

Genellikle kadınlar saçlarının volüm kazanması için oldukça çaba sarf ederler. Hatta bunun için milyonlarca ürün bile var diye biliriz. Ama bu yıl bunun için daha fazla uğraşmaları gerekecek çünkü ekstra volümlü görünümler oldukça trend bir durum.



Asimetrik Kesimler

Bu tarz kesimler ile şık, spor veya retro gibi tarzlara uyabilecek bir hava kazabilirsiniz. Saçınızın herhangi bir yerinin asimetrisi ile oynaya bilir ve değişik bir kesim oluştura bilirsiniz. Bu cesaretinize kalmış bir durum.

Önler uzun arkalar kısa tarzda olur, yanlardan asimetrik olabilir veya tamamen bile kısa bir asimetrik model olabilir. Seçim size kalmış

 




Örgülü Modeller


Modası hiç geçmeye bir saç modeli var ise o da örgülü modellerdir. Tüm zamanların vazgeçilmezi olarak gösterilebilinir. Her dönem kendini yenileyen bir model türüdür kendileri. İnce örgüler olsun, balık sırtı olsun,mısır püsküllüsü olsun veya topuza uygulanmış olsun.


                     



Yarım Topuzlar

Çoğu uzun saç modeline uygulana bilen, bezginlik, yorgunluk veya bitkinlik belirtileri gösteren saç modelidir kedileri. Son zamanlar da ise gün herkesimin de uygulanabilecek bir model haline gelmiştir. Salaş bir görünüm kazanmak için ideal bir modeldir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder