27 Mayıs 2016 Cuma

2016 Yazının Trendleri




Yaz geliyor hepimizin aklında deniz, kum, güneş üçlüsü bulunmakta. Bazılarımız ise şimdiden fit olma çabası içerisinde spor salonlarından çıkmıyor. Bazımız ise çoktan diyet yapmaya başladı bile.
Haziran ayına sayılı günler kala siz de hala yazlık alışverişinizi yapamamış ve bu yaz ne tür trendler olacak bi haber iseniz buyurun sizi buraya alalım. 2016 yazında 2015 yılından kalan bazı alışık olduğumuz trendler ile üzerine yep yeni eklenmiş trendlerin ortaya karışık halini yaşayacağız.
İşte 2016 yazının yeni trendleri...








1. Kayık Yakalar

Hanımlar omuzlar fora. Bu yaz büyük olsun küçük olsun veya tam olsun omuz göstermek çok trend bir hareket. Bir çok ünlü marka bu tarz üstleri çoktan koleksiyonlarına dahil etmişlerdi. Geçen seninin göbek açması nasıl trend olduysa bu yıl da omuz göstermek aynı şekilde trend. Aynı zamanda eğer omuzlarınız geniş değilse omuzlardan dekolte vererek omuzlarınızı daha geniş gösterme şansınızda var.



 

2. Dantel Detaylar 

Bu yılın başlarında dantelleri sandıklardan çıkarmış giyinmeye başlamıştık. Sene başlarında her yerde dantel vardı diyebiliriz. Bu trend hala devam ediyor ancak biraz değişiklikle hem örgüsel bi yenilik ile hemde detay olarak. Örneğin dantel tarzında örgüler ile eteğinizin uçlarına ufak dokunuşlar gibi.


 

 



3. Dalgalı Kesimler

Klasik düz kesimlere elveda artık. Gömlek kesimlerinde fazla beğenmesem de etekler için güzel bir fikir bence. Hem dikkat çekici hemde hareket katıcı bir ayrıntı tabi doğru kullanımda. Bu tarz kesimler ile daha modern bir stil de elde edeceksinizdir.

 

4. Uçuşan Fırfırlar

Bir çok ünlü marka fırfır detayını birçok sene koleksiyonlarında kullandı. Yıl 2016 yaz ayları yine aynı markalar bu detayı yeniden trend yaptılar. Güzel mi güzeli hoş mu evet hoş ama yerinde kullanıldığında. Bu tarz bir detayı kullanırken çok dikkat etmek lazım çünkü fırfırlar kabarıklık yaratacağı için olduğunuzdan daha şişman görüne bilirsiniz.



 




Uyarı!

Emre Altuğun da Sıcak şarkısında dediği gibi Sıcak Çok Sıcak, Sıcak Daha da Sıcak Olacak. Nereden mi biliyorum iklim bilimcilerin yalancısıyız bizde. Daha nisan ayın da bilmem kaç yılın en yüksek sıcaklıkları görülmüş. Bu yüzden Küresel Isınmaya Dikkat arkadaşlar...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder