17 Kasım 2016 Perşembe

2016/17 Sokak Modası


Sokak modasının artık tüm moda algılarını değiştirdiğini söylemiştim. Sokak modasında her yıl yeni akımların çıkması, tüm moda dünyasında etkili olmakta. Bu yüzden 2016/17 sezonunda sokaklarda neler trend olacak bir araya toplayalım dedim.

İşlemeli Denim Ceketler

Bir kaç sezondur hem erkekler için hem kadınlar için denim modası devam etmekteydi. Bu sezon ise geçen sezonlarda trend olan işlemelerin ve armaların denimler de nasıl durduğuna tanıklık edeceğiz. Olmuş mu? derseniz bence hoş olmuş, güzel olmuş.


Tasma Kolyeler

Yaz aylarının başlarında trend olan choker'lar sezonun devamında da trend olmaya devam edecek. Gündüz pazarda akşam partide her yerde görmeye şimdiden alışın.


Patchwork Jean'ler

Denimler de 90'ların etkisi devam ederken tabi ki patchwork jean'ler de moda olacaktı. Hem erkeklerde hemde kadınlar patchwork çalışmaların oldukça popüler olacağı zamanlara giriyoruz. Hazır olun.


Omuzda Çanta Taşımaya Son

Çantalar artık omuza asılı şekilde değil postacı modeliyle takılacak. Çantanızın küçük, büyük yada uzun saplı, kısa saplı olsun hiç fark etmez her türlü çanta postacı modeliyle takılacak.



1 yorum: