23 Mayıs 2016 Pazartesi

2016 Billboard Müzik Ödülleri Pembe Halının En İyileri

2016 Billboard Music Awards Pembe Halının En İyileri


Billboard Müzik Ödülleri, her yıl Billboard dergisi tarafından verilen, satışlara ve Billboard listerilene dayanan bir müzik ödülüdür. İlk ödül töreni ise 1990 yılında verilmiştir. Ödül törenin de bir çok kategori bulunmasına rağmen en önemlisi Yılın Sanatçısı olarak kabul edilir. En çok Billboard ödülü kazana sanatçı ise tam tamına 33 ödül ile Janet Jackson'dır.

Bu yıl T-Mobile Arenada gerçekleşen ödül törenin de ise birbirinden ünlü isimler sahne aldı. Bunlardan bazıları Britney Spears, Rihanna, Justin Bieber ve Pink gibi isimlerdir. Ayrıca Madonna bu yıl hayatını kaybeden Prince için saygı gösterisi yaptı. Gecenin en önemli olaylarından biri ise Britney Spears' ın yıllar sonra bir ödül töreninde uzun soluklu bir gösteri yapmasıydı.

İşte Gecenin Şıkları ve Rüküşleri


1. Britney Spears

Gecenin açılış şovunu yapması ve Billboard Millennium Award ödülünü almasına rağmen Reem Acra elbisesi ve Schutz Karlyanna ayakkabısı ile bence sınıfta kaldı. Pembe halı için bence fazla müstehcen göründü. Ancak bu kadının daha ateşli göründüğü zamanlarını da görmedik değil.






2. Ciara

Tamam anladık metalik renkler moda da bu kadar da olmaz ama her yerde görmekten artık gözlerimiz kanar oldu. Ciara gecenin sunuculuğunu yapacak olan isimlerden biri. Hem yeni yetme bir anne hem de yeni yetme bir nişanlı olmasına rağmen bu görünüş ile bir fark yaratamadığını görmek üzücü. Elbisesi ise Phillip Plein tasarımı.




3. Demi Lovato

Gece de sahne alan isimlerden biri de Demi Lovato. Bu yıl çıkardığı Confident albümü olumlu geri dönüşler alması bu kıza çok yaradı. Bunu sürekli kendisinin de ifade edip birçok Magazin Dergisine cesur pozlar vermesiyle de bize sürekli gösteriyor. Pembe halıdaki görüntüsü ile bence sınıfta kaldı. İçimden onu çevirip nerede o kendine güvenen kız nerede diye sorasım gelmedi de değil yani. Nikah töreni değil bu sonuçta 2016 Billboard Müzik Ödülleri.




4. Halsey

Bu yıl çıkardığı ilk albümü ile iyi bir çıkış yakalayan Halsey birçok ödül töreninde boy göstermeye başladı. Pembe halı görüntüsünü ise Fausto Puglisi elbisesi ile tamamlamış. Fütüristik bir görünüm yakalamaya çalışmasıyla bence başarılı olmuş gibi. Kısa saç bu kıza yakışmıyor bence derhal saçlarına bir çözüm bulmalı.




5. Meghan Trainor

Yeni albümünün tanıtımı için tek tek single yayınlamaya başlayan Meghan Trainor. Son zamanlarda şarkılarının bir çok ünlü ismin şarkılarına benzemesiyle anılıyor. Billboard Music Awards da No isimle şarkısıyla güzel bir performans sergilemiş olsa da pembe halıda bu halini görünce bir Hımmmm çekmedim desem yalan olur. Nedense bu görüntüyü görünce aklıma Kardashianlar geldi direk. Bu tarz elbiseler çoğunlukla Nicki Minaj dan veya Kim Kardashians dan görmeye alışkınız. Elbise Michael Costello tasarımı. Ancak elbise Meghan' nın hem boyunu kesmiş hem de onu olduğundan fazlaca kilolu göstermiş. Kısacası olmamış canım.




6. Kesha

Adı son zamanlar da Dr. Luke ile yaşadığı gerilim dolu olaylarla anılsa da o hiç bir zaman vazgeçmedi. Hala sahnelerde şarkılarını söylüyor hala başarılı işler yapıyor. Pembe halı görüntüsü ile de kendinden emin duruşu ile kendi farkını ortaya koyması ilham verici. Bu görüntü ile bu işi bildiğini bize bir kez daha kanıtlamış oldu. Alkışlar senin için güzel kadın.



7. Ariana Grande 

Gözüme tehlikeliden daha çok komik gözükse de olsun. Bu kız bir şeyler başaracak gibi duruyor. Güzel bir de sahne şovu sahnelese de pembe halı görüntüsüyle bence sınıfta kaldı.





8. Rihanna 

Her an suratıma bin dolarlık bi deste atacakmış gibi hissettirse de bu kadını seviyorum. Ne zaman ne yapacağı belli olmasa da bu tarz ödül törenlerinde adından söz ettirmeyi beceriyor. Anti albümü ile büyük başarılar elde ettiği halde durmak bilmiyor ve 2016 Billboard Music Awards da sahne almayı da ihmal etmiyor. Pembe halı görüntüsü için hiç yapamadığı şeyi seçerek kartlarının hepsini sadelikten yana kullanmış. Elbisesi ise vintage ve Thierry Mugler tasarımı.



9. Jessica Alba

Bu kadın gerçekten başarı abidesi çıkardığı kitap ile filmleri ile hatta yapım şirketi ile. Hele ki bu görüntüsü ile bizi alıp yerden yere vurdu diye biliriz. Neyi nasıl göstermesi gerektiğini gerçekten iyi biliyor. Pembe halıda başarıya imza atan nadir isimlerden biri olmayı da başarıyor böylece. Elbisesi ise Zuhair Murad tasarımı.





10. To Love 

Yaptığı işlerle adını duyurmaya başlamış bir diğer isimde bu kızcağız işte. Ama son zamanlarda Nick Jonas ile yaptığı düet ile uçup gidiyor. Beraber 2016 Billboard Music Awards da sahne almaları da cabası. Pembe halı görüntüsü de abi bu ne ya dedirten cinsten. Kafası müzik ödülüne gidebilecek gibi dursa da boyundan aşağısı pazara patates soğan seçmeye gidiyormuş gibi durması garip değil mi ?
Yani kısaca bızımla değılsın... Elbisesi ise Stella McCartney tasarımı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder